• All Purchases made this month instantly go into the draw to win a USD $ 100.00 credit to your HoP account.
 

Forums > Social Chat > Another wee competition #9

Login/Join to Participate
Page: 1...3456
Malcolm
SAPPHIRE Member since Nov 2003

Malcolm

HOP admin
Location: Christchurch, New Zealand

Total posts: 1017
Posted:I have a few Concentrate staff that we have kept in stock for warranty purposes. And they have not been required. As the new fancy ones are arriving shortly I thought I would have a competition to move these to make room for the new ones.

Winner gets choice of one concentrate staff.
1440mm, 1340mm or 1240mm.
Free delivery will be included.
The next two different people who post a reply after the winner get to pick a staff too (even if they get the answers wrong). We only have one each of each length so they get to pick from what is left.

Winner will be the first registered "member" to reply to this topic with the correct answers to all of these questions.
Please note: Editing of your message is not allowed. You must repost all answers again if you make a mistake.
*moderators are also allowed to enter.

Best of luck.

1. What time do I (Malcolm) get out of Bed on a Monday?
a. 6am
b. 7am
c. 8am
d. 1pm

2. Who is the tallest from the following?
a. Seven
b. Cherry
c. Malcolm
d. Malcolm's Dad

3. What type of car do I own?
a. Mini
b. Ford Falcon
c. Lambergini
d. Toyota Corona

4. What was my previous job (before HOP)
a. Computer programmer
b. English teacher
c. Astronaught
d. Sparky

5. What was my nick name at School?
a. Spiderman
b. Crayfish
c. Sputnick
d. Alchy

6. How many children do I have (not counting cats)
a. none
b. 2
c. 4
d. 38

7. Who always wins at basketball (Malcolm vs Cherry)
a. Malcolm (much taller and a juggler)
b. Cherry
c. We both win

8. Can Seven open her cat door?
a. Yes
b. No
c. Sometimes

9. Are these questions silly?
a. Yes
b. Yes
c. Yes
d. All of the above

10. Who is covered in black fur
a. Malcolm
b. Cherry
c. Seven
d. None of the above

[ 15. May 2003, 12:20: Message edited by: Malcolm ]


"May your balls always burn"

Delete Topic

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cabdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cacdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:b d d d b a b c d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cbadbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cbbdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:b d d d b a c c a d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cbcdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:b d d d b a c b c d

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:ccadbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:ccbdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:b d d d b a c c d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

arsn


arsn

How do you change this thing???
Location: Behind the couch...

Total posts: 1903
Posted:cccdbaacdc

I can't hear you... I have a banana in my ear.

"You mean I'll have to use my brain?... but I use staff!!!" ~ ben-ja-men

Delete

Flynt
SILVER Member since May 2002

Flynt

Intrepid Penguin


Total posts: 5635
Posted:i'm sure thats cheating. i'm sure you're supposed to actually THINK about your answers.
heres my next "educated" guess:
b
c
b
d
b
a
a
c
d
c


Currently on the right side up of the world.

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a a a d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a a b d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a a c d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a b a d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a b b d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:Hey look! I made over 3000 posts! I am the post whore of the night! Yay me!

c d d d b a b c d c

are we close yet?


Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Flynt
SILVER Member since May 2002

Flynt

Intrepid Penguin


Total posts: 5635
Posted:look at us
like pigeons squabbling over seed.....

*insert random pigeon noise here.*


Currently on the right side up of the world.

Delete

Pirate Boy
BRONZE Member since Oct 2002

member
Location: wollongong, Australia

Total posts: 20
Posted:1.b 2.c 3.b 4.a 5.b 6.b 7.c 8.c 9.d 10.c

Only the insane prosper,
Only those who prosper may truly judge what is sane...

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:I am sitting here giggling my arse off! lol

c d d d b a c a d c


Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Flynt
SILVER Member since May 2002

Flynt

Intrepid Penguin


Total posts: 5635
Posted:can someone pm Malcolm adn tell him Pele's gone nuts??/

just kidding Pele dear!

no really, theres no need for that... put the pencil down!!

*runs for her life*

*runs back in to say:

cabdcabdac


Currently on the right side up of the world.

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:c d d d b a c b d c

Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pirate Boy
BRONZE Member since Oct 2002

member
Location: wollongong, Australia

Total posts: 20
Posted:you know there are 4 to the power of 10 possible ways to answer these questions....

Only the insane prosper,
Only those who prosper may truly judge what is sane...

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:*Running after Flynt with an empty mechanical pencil in one hand and a pillow in the other*

Mwahahahahaha

*yelling over shoulder*

c d d d b a c c d c


Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:quote:Originally posted by lindsay:
you know there are 4 to the power of 10 possible ways to answer these questions.... Yes but there is a drooling child in my bed and nothing else to really do right now so it is fun!

a d a d b a c c d c


Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Flynt
SILVER Member since May 2002

Flynt

Intrepid Penguin


Total posts: 5635
Posted:*dashes back through and gives another answer before tearing off down the hall trying to escape maniacal Pele...*
(probably the only time i'll get away with calling her Maniacal...)

acadbaaadc


Currently on the right side up of the world.

Delete

Flynt
SILVER Member since May 2002

Flynt

Intrepid Penguin


Total posts: 5635
Posted:oh, and by the way

ccbdbaacdc


Currently on the right side up of the world.

Delete

Pele
BRONZE Member since Dec 2000

Pele

the henna lady
Location: WNY, USA

Total posts: 6193
Posted:*Chasing after Flynt* Come back here and say that to my face!!!!! *missing flynt with big fluffy down pillow*

a d b d b a c c d c


Pele
Higher, higher burning fire...making music like a choir
"Oooh look! A pub!" -exclaimed after recovering from a stupid fall
"And for the decadence of art, nothing beats a roaring fire." -TMK

Delete

Page: 1...3456

Similar Topics

Using the keywords [wee competition 9] we found the following similar topics.
1. Learn > POI > Plane Shifting > 3d Tutorial 9 *help/resource
2. Forums > Another wee competition #5 [20 replies]
3. Forums > Another wee competition #7 [23 replies]
4. Forums > Another wee competition # 8 [31 replies]
5. Forums > Another wee competition #6 [65 replies]

     Show more..